Es posaran tanques als exteriors del túnel del Parador

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 28 de maig de 2012 .
Etiquetes:

Les obres al Túnel del futur Parador de Turisme de Morella van acabar fa uns mesos. En eixe moment, l’Ajuntament del municipi va enviar una petició a Turespaña per tal que revisara la seguretat d’esta zona i s’augmentara, evitant possibles perills. El túnel presenta una altura de vora 8 metres i no hi ha cap tipus de protecció que puga impedir una caiguda des del passeig de dalt. Turespaña ja ha respost a esta demanda i assegura que en les properes setmanes s’instal·laran unes tanques.

A banda de les tanques que augmentarien la seguretat de la zona, també es pretén millorar la part de terra. Al tractar-se d’una forta pendent, si no hi ha vegetació es poden produir corriments perillosos. A este respecte també s’ha informat a Turespaña.

Els exteriors del túnel del futur parador han quedat adaptats al conjunt de l’Alameda, quasi com la imatge del cartell on s’explicitava com seria el resultat final.

Amb el túnel finalitzat, el següent pas passa per la construcció del Parador, però pel que sembla, esta es farà més de pregar. En el darrer Congrés de Turisme celebrat a Castelló, representants institucionals de Turespanya van afirmar que la paralització del parador de Morella es devia a raons polítiques; els ajustos del govern central han sigut els que han fet decidir quines obres són prioritàries, i en el cas dels Paradors el de Morella no tindrà prioritat.

Més informació: