La portada del Notícies: “Compte enrere per al Sexenni”

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 1 de juny de 2012 .
Etiquetes:

Comunicacions dels Ports llença un número més del setmanari, amb tota la informació més destacada dels últims 7 dies i també amb altres novetats. En portada, compte enrere per al Sexenni de Morella, amb tots els preparatius que s’estan portant a terme quan falten 75 dies per a la celebració.

En pàgines interiors, l’anunci del Govern central de no datar les actuacions que millorarien la carretera Nacional 232; millores als carrers de Morella de cara a les sexennals o els resultats d’un estudi fet per la Universitat Complutense de Madrid on s’assegura que la capital dels Ports està sortejant la crisi.

La reunió de les Oficines de la Dependència a Morella, la situació actual dels ADL’s, la rèplica de la talla de la Virgen de la Naranja d’Olocau del Rei o la festa de graduació dels alumnes de segon de Batxillerat de l’IES Els Ports. El Capsigrany solidari, l’elaboració d’un tapís comarcal per a la Universitat Jaume I de Castelló o el cicle de rogatives, rotllos i primes amb la Pasqua del Llosar de Vilafranca o les denes de Font d’en Torres i Herbeset.

Tanca la revista el treball dels veïns de Morella en l’ornamentació dels carrers per al Sexenni. Ja està al carrer un número més del Setmanari d’Informació Comarcal “Notícies”.

Més informació: