Vilafranca viu aquest cap de setmana el primer esdeveniment taurí del 2012

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 1 de juny de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’Associació Cultural ‘Penya Taurina de Vilafranca’ celebra durant aquest cap de setmana, la seua festa anual que ve celebrant-se el primer dissabte del mes de Juny. La Penya Taurina va ser formada a finals de l’any 2010 i l’any passat es celebrava la primera de les festes, en un cap de setmana marcat pel mal oratge. L’associació també celebra durant l’any diferents activitats culturals.

El recinte de cadafals, situat junt a la Plaça de Bous de Vilafranca ja està totalment muntat i a punt per als espectacles taurins que s’anuncien per a aquest dissabte 2 de Juny. La festa començarà pel matí amb un ‘encierrillo infantil’, una activitat que agrada molt als xiquets i xiquetes de Vilafranca. Per la vesprada tindrà lloc un corro de vaques de la ramaderia de Pedro Fumadó ‘Charnego’ de Deltebre ( Tarragona ) i seguidament es provaran els dos bous cerrils adquirits per a la festa, ‘Langosto’ i ‘Cubito’ de la prestigiosa ramaderia de José María Manzanares i adquirits a una finca de la Vall d’Uxó. La xaranga ‘Herederos del Coñac’ de Vilafranca amenitzarà la vesprada.

Ja per la nit i després del bou embolat infantil, el recinte de cadafals albergarà l’embolada dels dos bous exhibits per la vesprada i posteriorment tindrà lloc una nit de festa amb discomòbil al Parador de Festes, organitzada també per la Penya Taurina.

Hi ha molta espectació a Vilafranca entre els aficionats taurins amb els dos exemplars de José María Manzanares, un nom totalment de moda actualment al món del bou pel gran moment que està vivint artísticament el fill d’aquest ramader, José Mari Manzanares.

L’Associació Cultural ‘Penya Taurina de Vilafranca’ està integrada actualment per uns 40 socis que animen a la gent que s’unixca a la mateixa i convida a tota la gent del municipi i dels pobles veïns als actes que s’han preparat per a aquest dissabte 2 de Juny.

Més informació: | |