El Sexenni cultural continuarà amb el “Cita a Morella amb el periodista Víctor Amela”

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 2 de juny de 2012 .
Etiquetes: , , ,

El programa cultural “Cita a Morella” torna la propera setmana a la Sala de Justícia del consistori de la localitat, amb la presentació del llibre “Tots els meus secrets o gairebé”, del periodista, Víctor Amela. Esta serà la primera trobada de 2012 d’este cicle, que pretén acostar a la ciutat a importants autors o experts en distintes matèries. A més, este “Cita a Morella” s’engloba dins del “Sexenni Cultural”, que va donar inici el passat dissabte amb una conferència de Josep Alanyà, sobre la història del Convent de Sant Francesc.

La regidora de cultura, Maria Rallo, explica que “el Cita a Morella és un programa que pretén convertir a Morella en un espai de reflexió cultural i educativa sobre distints temes d’interés”. A més, afig que “Morella és cultura i hem de seguir potenciant-la comptant entre nosaltres amb importants escriptors, periodistes o docents”.

El nou llibre de Víctor Amela és un “biozapping” -terme encunyat per l’autor- en el què mostra les seues experiències vitals. L’escriptor elabora una sèrie de recomanacions amb un to distés i simpàtic, que inviten el lector a conéixer les seues passions, interessos i algunes de les persones que han passat per la seua vida, però també gaudir d’una agradable lectura.

Des de que es va reprendre este programa cultural, per Morella han passat periodistes com Josep Ramoneda, Josep Martí Gómez, escriptors com Ferran Torrent i Alicia Giménez Bartlett, experts en matèria educativa com Miquel Soler, i el periodista i cineasta, Albert Solé Tura.

Més informació: | | |