“Em sap molt greu tindre que deixar de ser alcalde de Morella, crec que han sigut els anys més importants de la meua vida”

comarquesnord.cat . Morella . dilluns, 4 de maig de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’alcalde de Morella, Ximo Puig, ha concedit aquest dilluns la primera entrevista en profunditat a la televisió comarcal nord des de que va ser elegit secretari general del PSPV-PSOE i a penes 48 hores després d’haver anunciat que deixarà l’alcaldia de Morella, el proper dissabte 30 de juny.

Puig assegura que “com tot el món que em coneix sap, em sap molt greu tindre que deixar de ser alcalde de Morella. Crec que han sigut els anys més importants de la meua vida, no hi haurà anys com els que he viscut com a alcalde. Ho he fet el millor que he pogut per la meua ciutat, però ara comença una nova etapa”. Segons l’encara alcalde, la gent del poble “sap que jo, sempre seré de Morella i sempre estimaré a Morella i a la comarca dels Ports. Sóc d’ací i sempre seré d’ací”.

El líder dels socialistes valencians i també diputat nacional al Congrés de Madrid no veurà com a alcalde dos dels grans projectes que té pendents des de fa dècades la ciutat de Morella. El futur Parador Nacional de Turisme i la completa remodelació de la N-232 espere veure’ls “com a morellà, que és el més important”, al que afegeix que “són dos projectes que continuaré impulsant-los des de la meua responsabilitat en aquests moments”.

L’alcalde, en la que podria ser la darrera entrevista com a tal, també ha parlat de la situació econòmica actual, especialment de la Generalitat Valenciana i de la reunió que va tindre recentment amb el president Alberto Fabra.

Els moments més emotius han estat quan Anna Querol, qui conduïa l’entrevista, li ha recordat que abans de començar la gravació, Puig havia comentat que li donava certa tristor entrar al que ha sigut el seu lloc de treball durant 17 anys. “He entrat al despatx i…” l’alcalde canviava de tema per tal d’evitar l’emoció, no sense abans concloure que “jo mai deixaré Morella” i de demanar al poble recolçament cap al nou alcalde.

. Vídeo ximo puig a nord : la sala (entrevista íntegra)

. Vídeo . “Jo, estiga on estiga, sempre seré de Morella” (les frases més destacades

Més informació: | |