Arranca la Porra de l’Eurocopa de Els Ports Ràdio

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 07 de juny de 2012 .
Etiquetes:

El Club dels Amics de la Ràdio llençat una iniciativa per gaudir intensament de l’Eurocopa 2012 de Polònia i Ucraïna que comença este divendres. Es tracta de la tradicional Porra que és tot un clàssic en les cites internacionals de futbol com el Mundial o la pròpia Eurocopa.

La mecànica del joc és prou simple. L’objectiu és encertar el resultat dels partits d’Espanya. De moment es pot apostar pel partit inaugural de ‘La Roja’ que serà este diumenge davant Itàlia. Cada persona que vulgui jugar podrà ficar un màxim de tres resultats i esperar el que passi durant el partit. El preu per aposta és d’un euro.

De la recaptació, el 50% es donarà al guanyador o guanyadors de la jornada i l’altra meitat s’acumularà per a un pot final. Els que participen en tots els partits tindran més opcions de guanyar el que es vagi acumulant.

Els partits en els que es podrà jugar de moment són el Espanya-Itàlia (10 de juny), Espanya – Irlanda (14 de juny) i Espanya – Croàcia. Després tot dependrà de sí la selecció espanyola passa a quarts i també a semifinals. La gran final, jugui qui jugui esperant que siga Espanya, també entra en la competició a l’hora de computar pel pot.

De cara a lluitar pel premi final les puntuacions són les següents:
ESPANYA – ITÀLIA: 1 PUNT
ESPANYA – IRLANDA: 2 PUNTS
ESPANYA – CROÀCIA: 3 PUNTS
¼ DE FINAL SI APLEGA ESPANYA: 4 PUNTS
SEMIFINALS SI APLEGA ESPANYA: 5 PUNTS
FINAL DE L’EUROCOPA: 7 PUNTS

Els locals que participen en esta campanya d’emoció són tots de Morella: Kiosko Colón, Casa Pere, Fonda Moreno, Ronaldo, Bar Xuso i l’Hotel Rey Don Jaime.

Els que vullguen participar tindran de temps fins una estona abans de que comencin els partits. Els resultats els podran conèixer en els propis establiments, als Ports Ràdio i a www.comarquesnord.cat.
Una iniciativa que compta amb la col·laboració de Carlsberg ‘Distribución Buj Hermanos” i el patrocini de Ruralcaixa.

Juga a la Porra de l’Eurocopa i anima a ‘La Roja’. Perquè no hi ha dos sense tres.

Més informació: