Eric Ferrer aconsegueix una quarta posició d’entre mil a les proves “Cangur”

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 7 de juny de 2012 .
Etiquetes:

L’IES Els Ports ha aconseguit molt bons resultats amb la seua participació a la prova Cangur 2012. El jove Eric Ferrer, de quart d’ESO, ha aconseguit situar-se en quarta posició d’entre els més de mil estudiants del seu mateix nivell acadèmic que participaven. Tot un triomf.

La prova Cangur està convocada per la Societat Catalana de Matemàtiques i té per objectiu estimular l’aprenentatge de les matemàtiques a través dels problemes. Una comissió internacional, Le kangorou sans Frontères, és l’encarregada de preparar l’enunciat dels exercicis. I és que esta prova és internacional, doncs té lloc simultàniament a tota Europa i a altres països del món.

Alumnes de tots els instituts de Catalunya, Balears i València participen en esta prova matemàtica. Morella acull una de les seus de la mateixa, posat que és un dels municipis que més participació té a la Cangur de la zona. A la capital dels Ports venen a fer la prova des de molts municipis.

Els resultats de la prova Cangur d’enguany destaquen sobretot pels resultats d’Eric Ferrer. Però amb ell, el grup de quart d’ESO en general també ha aconseguit molt bones puntuacions.

El jove Eric Ferrer ha obtingut dos premis per haver-se col·locat entre els quatre primers. Uno per part de l’organització de la Prova Cangur i un altre per part de l’institut.

Alumnes i professors estan contents amb els resultats obtinguts enguany. De nou una vegada més s’ha posat de manifest el bon rendiment acadèmic que s’aconsegueix a l’IES Els Ports.

. Vídeo . Eric Ferrer destaca a les proves ‘Cangur”

Més informació: