La Guia Repsol tria a Morella com a portada de la seua pàgina web

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 7 de juny de 2012 .
Etiquetes:

La prestigiosa Guia Repsol ha triat la ciutat de Morella per a la pàgina d’inici del seu web oficial. La localitat dels Ports és la imatge d’inici d’este portal i és l’accés a un reportatge sobre deu pobles amb encant d’Espanya, entre els que també està seleccionada. Este és un canal important de promoció per a la ciutat, ja que són molts els internautes que visiten esta pàgina web. Una difussió que ajuda a expandir el nom de Morella, en un any especial en el què se celebra el Sexenni.

D’esta manera, Morella és la imatge d’inici quan un usuari accedeix a www.guiarepsol.com. En ella, es veu el castell i una panoràmica de la ciutat. Sobreimpressionat, apareix l’eslògan “Descobrix les tradicions d’estes viles amb encant”. La regidora de turisme, Maria Rallo, destaca que “ésta és una de les guies més prestigioses que existixen i una de les més visitades, per la qual cosa la presència de Morella en el principal lloc de la pàgina web és un gran aparador de promoció”.

La descripció de la Guia Repsol és molt completa i destaca les característiques, tant de la localitat com de la comarca dels Ports, per diferents seccions. Així, fa un recorregut per la geografia del lloc, destacant el Mont de Pereroles, el riu Bergantes o la Tinença de Benifassá, parla de la flora i fauna, de la població, els sectors econòmics o distints paisatges des dels que es poden començar rutes. La guia també mostra els principals atributs turístics de la localitat, com el seu patrimoni, els seus monuments, la gastronomia, els productes típics o les festes. Tot açò, acompanyat per imatges i mapes per a accedir a la localitat amb la major facilitat. A més, repassa la història d’este indret i està dividit en distintes etapes, que posen de manifest la importància històrica d’este enclavament, així com els importants llegats que es conserven de cada una d’elles.

Més informació: