Les bombolles de Pep Bou i Anomalia Magnètica desperten la passió del teatre a Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 09 de juny de 2012 .
Etiquetes: , ,

El festival de teatre Capsigrany de Vilafranca manté té el seu vigor en espectacles i en públic. Dissabte per la vesprada la sala Carles Pons es va omplir per assistir a l’espectacle de bombolles de Pep Bou. El conegut artista va enlluernar als presents i va mostrar tot l’art que pot encerrrar una bombolla de sabó.

Els organitzadors van mostrar la seva satisfacció per l’acollida que va tenir en el públic. Els assistents també van participar de la fantasia amb bombolles. A la nit al poliesportiu de Vilafranca també es va omplir per l’espectacle “Anomalia Magnètica” de la companyia basca Markeliñe. Com si s’haguessin anticipat als rescats bancaris dels quatre actors van definir una escena en que els diners condiciona la vida sobre la terra. Tot això amb una experiència plàstica i escènica imaginativa i singular. La vesprada-nit d’ahir també va estar animada per la batucada de Esmuvi.

El Capsigrany s’acomiada amb L’Illa Desconeguda, també a càrrec de Markeliñe. Una aventura a la recerca d’un món fomentant del desenvolupament i les potencialitats humanes. Alaigua Teatre, amb Asucar, posa el punt i final amb “Asúcar”, un homenatge a Celia Cruz.

D’altra banda el públic de Vilafanca ha gaudit amb els 20 anys de la mostra de La Xalera. El grup d’animació que va ser capaç de crear i germinar el Capsigrany exposa en imatges i amb objectes les seves dues dècades d’existència a la Vila.

Més informació: | |