Els 12 guanyadors de la Porra de l’Eurocopa de Els Ports Ràdio rebran 4 euros per l’encert

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 10 de juny de 2012 .
Etiquetes:

La Porra del Club dels Amics de la Ràdio ja té als seus primers guanyadors. Finalment, els sis establiments col·laboradors van registrar 96 apostes, de les quals 12 van encertar el resultat d’empat a un gol entre Espanya i Itàlia. Un resultat bastan comú pel que han aparegut tants encertants. Els guanyadors obtindran 4 euros per l’encert i sumen un punt de cara a poder optar a guanyar el pot final.

La Fonda Moreno va ser el local amb més encertants amb quatre: José Miguel Fernández Ariño, Jesús Giner, Soldado (Pizzeria) i Víctor. El segueix Casa Pere: Manolo Guarch, Julián Traver i Rafa Tena. Amb dos encertants l’Hotel Rey Don Jaime: Dani Adell i Miki Agost, així com a Ronaldo: Julián i Cubero. Al Kiosko Colón l’encertant va ser Castel. Estos guanyadors es repartiran 48 euros, mentre que altres 48 ja es sumen per a l’acumulat del pot final. Tots els que vullguen ja poden apostar pel següent partit de La Roja que serà este dijous a les 20:45h. front Irlanda.

La Porra està operativa durant els partits d’Espanya a la primera fase i a cadascun dels encontres si va passant rondes. La final de l’Eurocopa, estiga o no la selecció espanyola, també entra a la competició. Els establiments on es pot participar al joc són de Morella: Casa Pere, Kiosko Colón, Fonda Moreno, Bar Xuso, Ronaldo i Hotel Rey Don Jaime. Col·labora Carlsberg amb Distribuciones Buj Hermanos i patrocina Ruralcaixa.

Més informació: