Manuel Milian Mestre, líder d’opinió després del seu pas per Salvados

comarquesnord.cat . Madrid . diumenge, 10 de juny de 2012 .
Etiquetes: , ,

La darrera entrega de l’espai “Salvados” està sent molt comentada a la nostra comarca i arreu d’Espanya. L’entrevista que Jordi Évole li va fer al portenc Manolo Milian, ex diputat i fundador del Partit Popular, arrossega una gran quantitat de comentaris, en la seva majoria positius, al voltant de l’anàlisi que el periodista col·laborador  -entre d’altres- de l’emissora comarcal Els Ports Ràdio, realitzava sobre la situació política actual.

Polític de vocació va exercir com a tal des dels 70 fins al 2000. En eixe moment es desvincula de la política, quasi divorciant-se del Partit que havia ajudat a fundar. No és considera un rebel en el partit, si no una persona que lleial a les seves idees.

Milian va asseverar, entre d’altres qüestions, “els partits han degenerat por que es mouen per interès”, “el que es mou no està en la foto”, “qui me desafia la pague”. La contundent critica a la disciplina de partit no es va quedar allí. El forcallà afirma des del coneixement “actualment en el partit s’imposen els mediocres, d’ací ve el desastre de la democràcia actual”.

Manolo Milian té clar que aquesta crisis que estem vivim no és una crisis econòmica i avant; per a d’ell el pitjor és que “es tracta d’una crisis moral”. Amb una predicció abans d’acabar la conversa “el capitalisme està condemnat a morir si continua pel mateix camí”. No obstant la opinió negativa del comportament dels polítics actuals, no va acabar sense deixar una reflexió que mirava el futur amb esperança “refundar la política és possible”, i a més necessari.

Estes paraules han tingut gran repercussió a les xarxes socials i Manuel Milian ha vist incrementats significativament els seus seguidors a twitter en només unes hores. A més, el fundador del Partit Popular aprofitava els 140 caràcters per a convidar a Jordi Évole a anar fins a Morella.

Més informació: | |