L’Ajuntament de Vilafranca aprova l’ordenança per als solars

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 11 de juny de 2012 .
Etiquetes: ,

L’Ajuntament de Vilafranca celebrava aquest dilluns, el seu ple ordinari del mes de Juny amb diferents propostes al damunt de la taula. Entre elles destacava l’Ordenança Municipal Reguladora per a la neteja i tancat dels solars no edificats ubicats dins del casc urbà de Vilafranca. A l’època estival sobretot, creixent les herbes en aquestos solars i fins i tot hi ha algun que per la seua situació pot suposar un perill el fet de que no compte amb tanques protectores. Al voltant d’aquest tema es va debatre per part de les tres formacions polítiques que conformen l’Ajuntament de Vilafranca i es votava l’Ordenança per unanimitat. A partir d’ara el consistori podrà exigir als propietaris que tinguen les seues parcel·les no edificades, més arreglades.

El consistori vilafranquí també donava compte de l’operació econòmica realitzada al voltant del Real Decret-Llei 4/2012, de 24 de Febrer, més conegut com a Pla d’Ajust i amb el qual els Ajuntaments han fet front als pagaments que tenien pendents amb els proveïdors. Les 4 empreses que faltaven cobrar les factures de l’Ajuntament de Vilafranca ja ho han fet a les darreres setmanes. Com a conseqüència d’aquestes operacions, s’aprovava també una modificació de crèdit al despatx extraordinari de 16.000 euros que permetran afrontar els interessos derivats d’aquest pla. Els diners pertanyen als remanents de l’any 2011.

Aquestes només eren algunes de les qüestions tractades al ple de Juny de l’Ajuntament de Vilafranca. A properes edicions de Nord Notícies els oferirem els altres punts d’aquesta sessió.

Més informació: |