El Pare Jony i Despistaos, a la part religiosa i festiva del dia del Gremi de la Joventut

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 14 de juny de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Les reunions que s’han anat succeïnt des dels darrers mesos de l’any passat i fins al moment han donat els seus màxims fruits. El Gremi de la Joventut ja ha anunciat quin serà el grup musical que farà de colofó al seu dia del Sexenni. La Junta d’este gremi ha escollit als “Despistaos” per tal de fer ballar a tota la joventut morellana i també a tots aquells que s’animen a apropar-se. Amb “Despistaos”, també actuarà el grup “Sexy Zebras”.

És difícil escollir un grup, tenint en compte que hi ha molts agremiats, de moltes edats i amb gustos molt diferents. Amb “Despistaos” s’espera agradar al màxim nombre de gent.

“Despistaos” és un grup de música pop-rock fundada l’any 2002. Una de les cançons que els va llençar a la fama és la sintonia de la sèrie de televisió “Física o Química”; després d’este èxit, arribaren d’altres com “Cada dos minutos” o “Gracias”. Este grup ha sigut el que més ha convencut al Gremi de la Joventut.

Un altra de les informacions que ha llençat el Gremi de la Joventut fa referència al predicador que oficiarà la missa en el seu dia. El rock religiós vindrà de la mà de Joan Enric, conegut popularment com “El Pare Jony”.

Fins que arribe eixe dia encara queda molta festa per davant. Hi ha dos dates que els joves han de marcar en roig al calendari. Una és el 30 de juny i l’altra el 21 de juliol, dos jornades d’orquestres i discomòbils.

En la propera jornada d’activitats, el dissabte 30 de juny, el Gremi, amb la col·laboració de l’Ajuntament de Morella, ha organitzat la producció d’un lip-dub, una mena de videoclip musical on participen els veïns amb l’objectiu de promocionar el Sexenni. Els més menuts seguiran gaudint amb els jocs i els tallers del gremi. Este estiu, ells també tindran el seu protagonisme.

Un dels principals atractius i també una de les més importants aportacions del gremi jove al Sexenni ve de la mà de la Dansa de les Gitanetes. A dia d’avui, la dansa està conformada i a l’espera de començar amb els primers assajos. Ja a la recta final per a l’arribada de les sexennals, el Gremi de la Joventut porta molta faena feta, però encara en tenen molta per davant. El que no falten tampoc són les ganes de fer un bon treball.

Coordinació, treball, il·lusió i moltes ganes de fer passar un any de Sexenni inoblidable al públic més jove. Ara ja es coneix el grup que portaran i, pel que sembla, la música dels “Despistaos” se quedarà com a la banda sonora del 53 Sexenni de Morella.

Més informació: | | |