El Ple de Morella reitera la petició a la Diputació de licitar la gestió de l’hotel Cardenal Ram

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 14 de juny de 2012 .
Etiquetes: , ,

El Ple de Morella reiterarà la petició a la Diputació perquè licite la gestió de l’hotel Cardenal Ram. El consistori considera que este tràmit ha de realitzar-se alhora que les obres, perquè s’agilitze la reobertura de l’immoble i que el futur concessionari puga conéixer les obres. Ésta és una de les mocions que presenta l’equip de govern de l’Ajuntament de Morella en el plenari que se celebra esta vesprada.

La regidora de turisme, Maria Rallo, afirma que “la Diputació hauria de licitar la gestió de l’hotel Cardenal Ram, perquè així s’agilitzaria la seua reapertura, una vegada concloses les obres, i el futur concessionari podria aportar la seua experiència per a millorar el projecte”. A més, afig que “en el Cardenal Ram ja s’ha perdut molt de temps i no podem continuar amb estes instal·lacions tancades, en compte de generant ocupació”. La regidora també lamentava que “que l’hotel porte 3 anys tancat i que no puga obrir durant l’Anunci o el Sexenni”. Precisament, la localitat espera un 100% d’ocupació en estes festes majors que celebra cada sis anys. Sense anar més lluny, en l’últim Sexenni es va penjar el cartell de complet, a pesar d’estar en funcionament els hotels Cardenal Ram i Fàbrica Giner, actualment tancats.

A més d’esta moció, l’equip de govern exigirà responsabilitats a la Conselleria de Cultura per les notícies publicades sobre el presumible seccionament de la resta paleontològica més important que s’ha trobat als Ports i les condicions en què es protegix el mateix. En la sessió d’avui, també s’executaran els avals per les obres de reurbanització del carrer Sant Julià, es presentarà un informe tècnic sobre les deficiències del col·legi Mare de Déu de Vallivana o s’aprovarà el conveni amb l’àrea d’Infodona.

Més informació: | |