Ximo Puig agraeix en el seu últim ple els anys passats a l’Ajuntament de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 14 de juny de 2012 .
Etiquetes: , ,

Ximo Puig va presidir aquest dijous el seu últim ple ordinari com a alcalde de Morella. La imatge va ser històrica en ser l’última vegada que Puig ocupa en el Saló de Plens la butaca d’alcalde després de 17 anys. El pròxim ple serà el 30 de juny, de caràcter extraordinari, amb la renúncia i posterior elecció de Rhamsés Ripollés com a nou primer edil, que en principi se celebrarà en les Sales Gòtiques del consistori.

L’expectació del ple d’aquest dijous va ser superior a qualsevol sessió i es va veure una mica més públic que el normal. En algun moment del final es va fregar l’emoció ja que era la primera vegada que els regidors dels dos partits es reunien en ple després de l’anunci de Puig d’abandonar l’alcaldia el dia 30 de juny. L’actual primer edil va tancar el ple amb un discurs carregat d’emotivitat agraïnt els anys que ha passat com a regidor així com recordant a tots els companys i companyes de les corporacions que han compartit ajuntament al llarg de les darreres legislatures. Rhamsés Ripollés, assegut al costat de Ximo Puig serà el seu successor i ja presidirà el corresponent al mes de juliol.

La sessió va ser bastant ‘lleugera’ malgrat incloure un punt polèmic referent a les restes paleontològiques, demanant des de l’equip de govern que tenen d’estar a Morella, i el tracte que està tenint una de les peces més importants en l’IVACOR. Aquest divendres representants de l’equip de govern i, en principi, també de l’oposició, visitaran Penyeta Roja. Per la seua banda, el PP va demanar visitar aquest divendres les instalacions de la Torre de Fredes on es guarden restes paleontològiques.

També es va aprovar una nova moció per a demandar a la Diputació que licite la gestió de l’hotel Cardenal Ram. El consistori considera que aquest tràmit ha de realitzar-se al mateix temps que les obres, perquè s’agilite la reobertura de l’immoble i que el futur concessionari puga conèixer les obres. En el Ple es van executar els avals per les obres de reurbanització del carrer Sant Julià, es va presentar un informe tècnic sobre les deficiències del col·legi Mare de Déu de Vallivana i es va aprovar el conveni amb l’àrea de Infodona.

. Vídeo . L’últim ple de Ximo Puig com a alcalde de Morella

Més informació: | |