9 jugadors van encertar el 4-0 d’Espanya i es reparteixen 58,5 euros

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 15 de juny de 2012 .
Etiquetes:

La Porra del Club dels Amics de la Ràdio ja té als nous guanyadors després de la segona jornada de competició. Les apostes s’han incrementat i arribaven a un total de 119 entre els sis establiments que formen part de la promoció. D’aquestes, 9 van encertar el resultat de 4 a 0 a favor d’Espanya davant Irlanda. A pesar de ser un resultat ample i complicat d’encertar, el fet de que molts apostaren per una golejada de La Roja ha afavorit que apareguin bastants guanyadors. Cadascun dels 9 obtindrà 6,5 euros per l’encert i sumen dos punt de cara a poder optar a guanyar el pot final. Es dóna la paradoxa que els 9 encertants d’esta jornada no tenien cap punt a la general, mentre que els que van encertar el primer partit no han tingut sort en aquest.

Casa Pere ha estat el local amb més encertants amb tres: Pablo Meseguer, Pere Adell i Pedrosa. El segueix Kiosko Colón amb Javier Ortí (Bartolo) i Miguel Vicente (Maicky). Amb un encertant trobem a l’Hotel Rey Don Jaime: Joan Carles Marcobal; Ronaldo: Javi Pascual; Fonda Moreno: Manolo Monfort i Xuso: Adell.

Estos guanyadors es reparteixen 58,5 euros, mentre que altres 60,5 ja es sumen per a l’acumulat del pot final. Tots els que vullguen ja poden apostar pel següent partit de La Roja que serà este dilluns a les 20:45h. front Croàcia.

La Porra està operativa durant els partits d’Espanya a la primera fase i a cadascun dels encontres si va passant rondes. La final de l’Eurocopa, estiga o no la selecció espanyola, també entra a la competició. Els establiments on es pot participar al joc són de Morella: Casa Pere, Kiosko Colón, Fonda Moreno, Bar Xuso, Ronaldo i Hotel Rey Don Jaime. Col·labora Carlsberg amb Distribuciones Buj Hermanos i patrocina Ruralcaixa.

Més informació: