Benassal ret homenatge a Enrique Sancho

comarquesnord.cat . Benassal . divendres, 15 de juny de 2012 .
Etiquetes:

Benassal retrà homenatge aquest dissabte a Enrique Sancho Sanjuán, futbolista natural d’aquesta localitat de l’Alt Maestrat, que va morir el passat mes d’agost del 2011 mentre practicava futbol sala en el pavelló municipal.

El club local de futbol i l’Ajuntament d’aquesta localitat, han organitzat diversos actes per este dissabte 16 de juny. En primer lloc, en el camp municipal es descobrirà una placa donant nou nom a la instal·lació (17.30 hores), passant-se a cridar camp municipal Enrique Sancho. Posteriorment, es disputarà un partit amistós (18.00 hores) entre la UD Benassal i un combinat de excompanys del malmès futbolista que va morir fa deu mesos a l’edat de 50 anys.

Enrique Sancho, el futbolista més emblemàtic d’aquesta localitat, va morir el 17 d’agost del passat any d’una aturada cardíaca.

Com a jugador va donar els seus primers passos en el futbol base de la UD Benassal, per després passar per Xert, Vila-real (1978-79), Onda, La Cava, Benicarló, Vinarós i Benassal, on va penjar les botes. Com a entrenador va dirigir a l’equip del seu poble i la campanya 2010-2011 va entrenar al cadet de la UD Benassal, que es va proclamar campió del seu grup. La seva localitat natal i diverses poblacions de la comarcar li retran homenatge com a ell li hagués agradat: jugant a futbol.

Més informació: