El Formatge de Morella rep un Premi de la Cambra de Comerç de Roma

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 15 de juny de 2012 .
Etiquetes: , ,

Entre la Formatgeria El Pastor de Morella, i la Cooperativa de Formatges de Catí, que comparteixen gerència, acumulem més de 40 premis internacionals i nacionals. En aquesta ocasió s’ha reconegut el formatge de cabra aromatitzat amb romer. El prestigiós concurs es realitza en el Certamen Internacional de Roma, on l’any passat ja es van concedir dos premis als nostres formatges.

L’organització té en compte el prestigi dels formatges de cada país a l’hora de lliurar les invitacions. Més de 300 formatges de tota Europa competien per els reconeixements de tant selecte jurat, i els entesos no van dubtar a reconèixer el sabor tant especial que tenen els de Morella.

Segons Miquel Vives, gerent de les formatgeries, la qualitat continua sent una excel·lent promoció, i el bon fer de les formatgeries de la zona es reconeix a tot arreu. Respecte a la conjuntura actual afirma que els moments són durs per tots els sectors, però que en el de la llet aquestes formatgeries continuen pagant el preu més alt que marquen les llotges. No obstant, els ramaders continuen suportant uns preus de producció massa alts, en lo qual no poden estar contents del bon preu d’aquest subproducte.

Més informació: | |