Les piscines de Valderrobres seran gratuïtes fins Sant Joan

comarquesnord.cat . Vall-de-roures . divendres, 15 de juny de 2012 .
Etiquetes:

El passat 1 de juny, l’Ajuntament de Vall-de-roures va encetar la temporada 2012 de les piscines municipals. A més, fins al dia 25 d’aquest mes (després de Sant Joan) l’accés a les instal·lacions serà gratuïta per a tots els veïns i veïnes, amb un horari d’apertura de les quatre a les vuit de la tarde. A més de l’apertura de les piscines, per a aquest estiu a Vall-de-roures ja s’han programat diferents activitats esportives com Campus de Futbol, els habituals cursos de natació i el Campus Sunshine.

Els veïns de la capital del Matarranya ja xalen amb la piscina municipal. Concretament, les instal·lacions seguiran en funcionament fins al pròxim 31 d’agost. Durant gairebé tot el més de juny, l’entrada a les piscines es gratuïta per als habitants del municipi, i segons va apuntar Antonio Castellanos, tècnic d’esports de l’Ajuntament de Valderrobres, això “és una manera d’animar a la gent que començo a vindre a les piscines. És un poc com fer promoció”.

A partir del 25 de juny, els interessats en utilitzar les instal·lacions hauran de traure’s la corresponent entrada d’un dia, o bé l’abonament de 10 banys o l’abonament per a tota la temporada. En els dos primers casos, i segons va explicar Castellanos, es podrà fer el pagament a la taquilla de les piscines, mentre que si es vol obtindre el ‘bono’ per a tota la temporada, l’interessat “ha de fer l’ingrés directament al banc i després portar el rebut i una fotografia a la taquilla de les instal·lacions”. A l’hora que s’ha obert la piscina, també s’ha posat a disposició dels usuaris la sala de musculació, que funcionarà en los mateixos horaris que l’anterior.

Durant els pròxims mesos, les instal·lacions esportives albergaran diferents activitats, com són els cursos de natació per a xiquets i adults que enguany es realitzaran en tres torns de dos setmanes, el Campus de Futbol per a xiquets de 4 a 14 anys i el Campus Sunshine, segons va aclarir el tècnic d’esports de Valderrobres. Aquells que vulguen participar en qualsevol d’aquestes activitats poden trobar més informació a la pàgina web www.valderrobres.es.

Més informació: