‘Batera Fest’ al camping de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dissabte, 16 de juny de 2012 .
Etiquetes: ,

El Càmping ‘El Llosar’ de Vilafranca es convertia el passat dissabte en el ‘Batera Fest’, un xicotet festival que oferia diferents propostes musicals i teatrals junt a la xopera d’aquesta instal·lació turística de Vilafranca. El ‘Batera Fest’ començava de bon matí amb les actuacions per als xiquets i xiquetes de ‘Faltriquera Teatre’ amb un contacontes i de ‘Trobadorets’, amb el seu repertori de cançons infantils, amb el que gaudirien una vegada més els menuts que reunien al Càmping acompanyats de mares i pares.

El ‘Batera Fest’ es promovia amb la idea dels gestors del Càmping, juntament amb un bon grup de col·laboradors que tiraven una ma per a que el festival fora una realitat. En definitiva es tractava d’organitzar una festeta on tinguera cabuda l’oferta teatral i musical per a tots els públics.

Per la vesprada continuarien les actuacions musicals. El grup ‘Dolces Cançons’ de Vilafranca oferiria un variat repertori musical amb les guitarres com a grans protagonistes. Temes clàssics, boleros, valsos, habaneres fins a temes més actuals eren interpretats pels membres de ‘Dolces Cançons’ al Càmping ‘El Llosar’. Seguidament també actuaria la Rondalla de la Iglesuela del Cid.

La ‘Batera Fest’ conclouria en la vesprada nit del dissabte amb les actuacions dels Disk Jockeys DJ Gea Ska Gitano, DJ’S The Golden Fadrins Lady Babaloo y DJ Tabas amb el seu millor Remember.

Més informació: |