El camp del Benassal porta el nom d’Enrique Sancho

comarquesnord.cat . Benassal . diumenge, 17 de juny de 2012 .
Etiquetes:

Benassal va retre homenatge aquest dissabte a Enrique Sancho, exjugador de futbol professional que va morir el passat any a l’edat de 50 anys. Va ser en un emotiu acte on es va descobrir una placa que corrobora la nova denominació de la instal·lació esportiva de Benassal: Camp Municipal Enrique Sancho.

A continuació tindria lloc el I Trofeu Memorial en honor a l’il·lustre benassalenc amb un partit que ha enfrontat a l’U.D. Benassal davant un combinat de ex-companys seus. Sancho, natal de Benassal, va militar a les files del Villareal, Onda, Benicarló o La Cava, entre uns altres, abans de tornar a la localitat de l’Alt Maestrat per a jugar i entrenar als joves en aquest esport.

El diputat d’Esports, Luis Martínez, va participar en les activitats, inaugurant les obres de reforma de l’edifici que alberga els vestuaris del camp municipal de futbol de Benassal i les oficines del club local. Es tracta d’una actuació, emmarcada en el pla de millora d’instal·lacions esportives de la Diputació de Castelló i en la qual ha col·laborat l’Ajuntament de la localitat i la Generalitat Valenciana, que permetrà que tant els joves que practiquen futbol base, com l’equip amateur puguen canviar-se i dutxar-se en condicions òptimes.

Martínez, va estar acompanyat per l’alcalde de la localitat, Baudilio Martínez, el diputat provincial de Catí, Pablo Roig, i el president de la Unió Esportiva Benassal, Pau Manzano, destacava que “és un orgull per a la institució provincial estar al costat d’iniciatives com aquesta, que no solament ratifiquen l’aposta per l’esport d’aquesta província, sinó que reconeixen la trajectòria professional d’un gran jugador de futbol i mestre com va ser Enrique Sancho.”

Més informació: