Aleix Arrufat, campió en la categoria ‘Benjamí’ de la Copa Osona

comarquesnord.cat . Matarranya . dilluns, 18 de juny de 2012 .
Etiquetes: , ,

El circuit de trial de Calldetenes (Barcelona) va acollir el passat diumenge 17 de juny l’última prova de la 13ena edició de la Copa Osona de Trial. La prova va comptar amb més de 130 participants que sota un sol de justícia es van haver d’enfrontar a les deu zones de la competició. En la categoria de benjamins, poques sorpreses, ja que la prova l’ha va guanyar el pilot del Matarranya Aleix Arrufat, que va refermar el seu domini guanyant a Calldetenes com ho ha fet al llarg de tota la Copa Osona, amb una tarjeta de 0 peus i amb un temps de 2 hores 32 minuts, un temps condicionat per les fortes cues.

Al final de la competicio es van lliurar els premis de la prova del dia i també els premis dels guanyadors de la Copa Osona, on Aleix ha quedat en primera posició, amb una puntuació a la general de 100 punts (5 victòries), només disputant 5 de les 6 proves, i amb un cert avantatge, ja que el segon classificat, Gaudi Vall, ha aconseguit 89 punts.

Una vegada finalitzada la Copa Osona, els riders tindran menys d’un mes de descans per disputar les següents cites corresponents a la Copa Catalana de trial X-Up Energy-Kids Cup. Seran a Sant Antoni de Vilamajor el dia 8 de juliol i l’estació d’esquí de muntanya Vallter 2000 el dia 22 de juliol. Les cites esportives es corresponent a la segona i tercera prova de la Copa Catalana. Recordem que la primera prova es va fer a l’Esquirol i Aleix va queda primer.

Més informació: | |