Els més menuts simulen una sessió plenària

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 19 de juny de 2012 . 2 comentaris
Etiquetes: , ,

Podria tractar-se d’una sessió plenària de l’Ajuntament de Morella, però l’edat dels regidors diu tot el contrari. Alumnes del col·legi de primària Verge de Vallivana han pogut seure al lloc que ocupen els representants municipals durant els plens. Pares i mares del curs de 3er de primària, amb la col·laboració de l’Ajuntament, han organitzat una ruta per les diferents dependències de la casa consistorial. En primer lloc, este Saló ha sigut el marc d’unes simulades eleccions municipals, que han donat pas a una intensa sessió plenària presidida per una alcaldessa que quasi no arribava a la taula.

L’historiador Carlos Sangüesa s’ha encarregat d’explicar als nous regidors molts detalls al voltant la història de la casa dels Morellans. Amb ell, el primer tinent d’alcalde, Rhamsés Ripollés, i la regidora de cultura, Maria Rallo, han acompanyat al grup en la visita. Després d’estar en el lloc dels dirigents, s’han desplaçat fins els gegants, als quals ja coneixien de vore’ls en processons o simplement per apropar-se molts dies fins ací. A continuació, els escolars han visitat les Sales Gòtiques, la de Justícia i la del Consell. A esta última han conegut detalls al voltant de la Creu de Santa Llúcia. Amb esta activitat, els més menuts han pogut entrar a l’Ajuntament i conèixer-la de més a prop.

A banda de visitar les instal·lacions, també han pogut saber més al voltant dels consells municipals, de les comissoins informatives i d’altres reunions que es porten a terme a l’Ajuntament al llarg de l’any.

Ara, els escolars ja podran contar que han estat en la pell dels màxims representants de la ciutat de Morella.

Més informació: | |

/span> comentaris

  1. María José Zamorano enllaç al seu comentari

    Hola, sobre la notícia “els més menuts simulen una sesió plenària” m’agradaria aclarir que esta activitat no la va organitzar l’ampa del Col.legi sino que van ser els pares del xiquets i xiquetes de 3er. de primaria els que ho van fer i demano que es feigue una rectificaciò al respecte ja que això pot portar a confusió i malentesos a la resta de socis de la organitzaciò, gracies

  2. Maria José, gràcies per la puntualització!