Queretes inaugurarà el nou consultori mèdic per les Festes de Sant Joan

comarquesnord.cat . Queretes . dijous, 21 de juny de 2012 .
Etiquetes:

El municipi de Queretes farà una inauguració del nou consultori mèdic del poble. Serà un acte simbòlic que coincidirà amb la celebració de les Festes de Sant Joan, patró del municipi, i que anirà carregat d’activitats durant tot lo cap de setmana. Com en altres punts de la geografia matarranyenca, el foc estarà present per Sant Joan, amb l’encesa de la foguera la nit de dissabte, ball i degustació de la típica coca de Sant Joan.

De cara al diumenge, es farà missa i processó en honor al sant i també les exhibicions dels xiquets que fan balls de saló i patinatge al Recinte Firal. Durant el vermut de migdia es farà la corresponent inauguració del nou consultori mèdic, un projecte que es va començar en la passada legislatura i que l’alcalde del municipi, Fernando Camps, ja va explicar en lo seu dia a Ràdio Matarranya que té un pes estratègic important.

Per una banda, l’actual ambulatori del poble, ha quedat desfasat, i a més serviria per a traslladar alguns equipaments municipals. En aquest sentit, la idea és que tan prompte quedo buit lo consultori mèdic vell, s’hi posarien les oficines de secretaria i d’alcaldia, que en aquests moments estan al segon pis de l’ajuntament i suposa un impediment per a la gent gran. A més, a la segona planta del consultori es faria una sala per als plenaris. L’entrada en funcionament del nou consultori mèdic podria ser d’aquí a unes setmanes.

Més informació: