Els socialistes de Morella trien a Rhamsés candidat a alcalde del municipi

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 23 de juny de 2012 .
Etiquetes: ,

El PSPV de Morella ha escollit oficialment per unanimitat a Rhamsés Ripollés com a substitut de Ximo Puig a l’alcaldia de Morella. D’aquesta forma, es confirma al jove morellà com a futur primer edil en un càrrec que estrenarà dissabte que ve.

Va ser en una assemblea extraordinària dels socialistes morellans que es va considerar “històrica” en iniciar el relleu en el lloc d’alcalde de Ximo Puig després de 17 anys en el poder. El moment més emotiu es va produir en l’abraçada entre Puig i Ripollés una vegada celebrada la votació a mà alçada per part dels militants. El futur alcalde va dirigir unes paraules als assistents agraint la confiança i prometent “molt treball per al repte que tenim per davant”.

Per la seva banda, Puig va assenyalar que “és la millor elecció per al PSPV i pels morellans, Rhamsés té coratge, joventut i coneix a la perfecció el funcionament del consistori”. Un pas que era necessari i es va realitzar a una setmana dels actes institucionals del canvi. En finalitzar l’assemblea, es van ajuntar el primer alcalde del PSPV, Javier Fabregat, l’actual, Ximo Puig, i el successor Rhamsés Ripollés.

Dissabte que ve, a partir de les 19 hores, es duran a terme dos plens extraordinaris seguits a la Sala del Justícia del consistori. En el primer, Ximo Puig renunciarà a l’alcaldia i al seu càrrec com a regidor. En el segon, es realitzarà la votació per proclamar a Ripollés com a nou primer edil, convertint-se en l’alcalde més jove de la història de la democràcia a Morella.

S’espera que sigui un esdeveniment multitudinari, amb la presència de centenars de persones entre veïns, càrrecs institucionals i polítics, per la qual cosa es barreja la instal·lació d’una pantalla gegant en l’exterior per seguir la sessió plenària. A més, els socialistes van anunciar la celebració el diumenge 1 de juliol d’un acte a la capital dels Ports per commemorar el 30 aniversari de l’aprovació de l’Estatut d’Autonomia amb la presència de destacats dirigents del PSOE.

Més informació: |