Mostra de comerç a Vilafranca durant el cap de setmana

comarquesnord.cat . Vilafranca . dimarts, 26 de juny de 2012 .
Etiquetes:

Durant aquest cap de setmana, dissabte per la vesprada i diumenge al matí, la Casa de Cultura de Vilafranca i els seus voltants han estat el marc de la I Mostra de Comerç, Empresa i Serveis Locals, impulsada des de l’associació ‘Vilafranca Espai de Comerç’. El dissabte a les 6 de la vesprada s’inaugurava una mostra que ha comptat amb una important acceptació, tant des del punt de vista dels expositors com del públic que s’ha passat a visitar-la i realitzar les seues compres.

La mostra ha estat dividida en dues seccions. La interior amb comerços com Informàtica Quatrelec, L’Acadèmia, Flors i Regals, Fontaneria Jesús Andrés, Forn de Pipa, Mira el Pardalet i Videoproduccions Milian. A la zona exterior exposaven Carns Noel, Òptica Art, Frutas F.G, Carnisseria Just, Càmping el Llosar, Perruqueria i Estètica Marina i Els Ports i Papereria ‘Els Ports’. ‘Vilafranca Espai de Comerç’ sempre ha tingut entre els seus objectius fer una mostra d’aquestes característiques i per fi, s’ha fet realitat.

Els comerciants de Vilafranca han valorat molt positivament aquesta I Mostra de Comerç, Empresa i Serveis Locals. Després de moltes reunions i llevant-li temps als seus propis negocis, s’han llançat a presentar a la gent del poble els seus productes. Es tracta de mostrar i concienciar a la gent de que a Vilafranca podem trobar totes les coses que ens puguen fer falta.

L’Ajuntament de Vilafranca s’ha bolcat en aquesta iniciativa i s’ha encarrregat de muntar les infrastructures necessàries per a la Mostra. L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena, valorava el treball que s’està fent des de ‘Vilafranca Espai de Comerç’ i destacava l’interès que ha despertat la mostra.

Totes aquelles persones que realitzaven les seues compres a la Mostra, podien participar en el sorteig de diferents regals preparats per ‘Vilafranca Espai de Comerç’ amb productes dels seus associats. La iniciativa també comptaria amb una gran resposta per part del públic. El baret muntat pel Càmping El Llosar també seria un punt de parada quasi obligatori, en un cap de setmana en el que el calor s’ha fet notar a les nostres terres.

Dissabte a la vesprada i el diumenge fins les 2 del migdia, centenars de persones visitarien els ‘stands’ comercials situats a la placeta de la Casa de Cultura i a l’Espai Jove en un èxit d’aquesta nova iniciativa que s’ha encetat a Vilafranca de la ma del sector comercial.

Més informació: