Reunió amb la directora general d’acció social i majors

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 28 de juny de 2012 .
Etiquetes:

Les obres de la Residència de la Gent Gran i Centre de Dia de Vilafranca estan a punt d’acabar. De fet, externament sembla que l’obra ja estiga totalment finalitzada, encara que es continua treballant al seu interior. Finalment, els terminis establerts per a aquest estiu es podrien complir i la infrastructura geriàtrica estaria totalment acabada.

L’Alcalde de Vilafranca, Óscar Tena continua amb diferents reunions amb alts càrrecs de la Conselleria de Benestar Social per aconseguir la concertació de places per a la Residència. La passada setmana es reunia amb la Directora General d’Acció Social i Majors, Pilar Albert, per abordar aquest tema. Tothom és conscient de la difícil situació econòmica que s’està vivint, encara que Vilafranca ha hagut d’esperar molt anys per comptar amb un edifici totalment imprescidible per a la Gent Gran del municipi. A la reunió es van abordar totes les qüestions burocràtiques que son necessaries per posar en marxa la instal·lació.

La Fundació Gerón de Sevilla, serà l’encarregada de la gestió de la Residència de la Gent Gran i Centre de Dia de Vilafranca. Membres d’aquesta institució acompanyarien a l’Alcalde, Óscar Tena a la reunió de la passada setmana a València, en la que s’exposarien a Pilar Albert tots els detalls d’un procés que s’encetava fa 8 anys i que comptava amb una ajuda de 4 milions d’euros per part del Ministeri de Sanitat. L’Alcalde de Vilafranca sol·licitava la concertació de places a la Conselleria, ja que els que es pretén es que siga una Residència de la Gent Gran disponible per a la economia de qualsevol persona, indepedement del seu poder adquisitiu.

Recta final per a les obres de construcció de la Residència de la Gent Gran i Centre de Dia de Vilafranca. Ara toca centrar-se en tot el necessari per poder posar-la en funcionament i esperant que la Conselleria de Benestar Social s’implique totalment en aquest projecte vital per a Vilafranca amb la concertació de les places.

Més informació: