Arrenca el XXII ‘Ciutat de Morella’ amb 10 equips

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 4 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

Amb l’arribada del mes de juliol comença la XXII edició del campionat d’estiu de futbol sala ‘Ciutat de Morella’. Les darreres setmanes es van celebrar reunions amb els equips inscrits per tal de fer la planificació i parlar sobre les regles i d’altres aspectes. L’estructura és similar a la dels altres anys, encara que enguany tot es concentra en un mes degut a la celebració del Sexenni.

Finalment seran 10 els equips participants dividits en dos grups en una competició que es desenvoluparà en dues fases per lluitar per guanyar el Ciutat de Morella. El sorteig va deparar grup A: Bisgargis, Mas de Ferré, El Pub, Sporting Cabrillas Portell i Restaurante Blanca.

Al grup B van eixir el Teleasis Levante, Els Porxes, La Coope, Carnisseria Esther de Cinctorres i els Quintos 2012. Vuit dels conjunts són de Morella i dos de la comarca, repetint la tònica dels darrers anys.

Els partits i l’estructura del campionat serà la mateixa que les anteriors edicions. El primer partit començara a les 22:15 i el segon a continuació, aproximadament a les 23:15. Cada jornada jugaran així 4 equips, que es repartiran els 4 vestidors amb els que compta la zona de la pista del Centre Esportiu Jaume I. El fet de tenir aquest nou espai facilita omplir tot el mes de partits.

De nou la comarca també estarà present, perquè molta gent de la comarca juga repartida en els diferents equips, així com destaca la presència del Carnisseria Esther de Cinctorres i l’Sporting Cabrillas de Portell.

Enguany s’espera repetir la fórmula de tenir un àrbitre professional per a xiular els partits, llevant aquesta feina als propis equips. La primera fase es desenvoluparà en tres setmanes: entre el 3 de juliol i el 19 de juliol. La fase final es portarà a terme entre el 24 i el 26 de julio i les semifinals seran el 30 de juliol i l’1 d’agost. La gran final serà el 3 d’agost a les 8 de la vesprada.

El Ciutat de Morella s’obri aquest dimarts amb el partit inaugural que serà el Bis front al Mas de Ferré i el segon encontre serà el que jugaran Teleasis i Els Porxes. A la taula estarà El Pub. Un campionat impulsat des de l’ajuntament de Morella i Morell@Jove.

Més informació: