La Comarca del Matarranya alerta sobre possibles estafadors que es fan passar per metges

comarquesnord.cat . Matarranya . dimecres, 4 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

La Comarca del Matarranya vol avisar a tots los veïns del territori sobre l’existència d’estafadors que estan actuant als municipis matarranyencs fent-se passar per metges.

Segons l’entitat comarcal aquest estafadors truquen a les cases i diuen als propietaris o residents que son metges que venen a fer-los una revisió. En aquesta excusa entren a la casa i realitzen la mencionada revisió per després dir-li al pacient que si deixe de prendre tots els medicaments que li haiguen receptat mitjançant la Seguretat Social i acudeix a la seua consulta li curarà totes les seues malalties. Després de donar el diagnòstic i lasuposada cura, el fals metge assegure que esta cura “milagrosa” únicament li costarà 200 euros per visita.

En virtut d’aquest fets, la Comarca del Matarranya recomane a tots els veïns del territori no obrir la porta a ninguna persona que els asseguri que es metge, a no ser que el propietari de la casa hagi trucat en anterioritat als serveis de salut per a sol·licitar una visita del facultatiu. Així mateix, l’entitat comarcal aconselle que en cap cas s’ha de pagar cap tipus de quantitat per la visita d’un metge de la Seguretat Social.

Finalment, cal assenyalar, com en la majoria d’aquests casos, que els estafadors trien a les seues víctimes entre les persones més majors del municipi per el que se recomane tindré especial precaució als veïns majors de 65 anys que actualment viuen sols.

Més informació: |