L’Escola d’Estiu de Morella obri les portes

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 4 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

Tots estos menuts continuen anant al col·legi a pesar d’estar ja de vacances. Però ho fan d’una forma molt diferent. I és que l’Escola d’Estiu de Morella ha obert les seues portes per tal de donar servei fins el dia 31 de juliol. Baix la supervisió de les dos monitores, els xiquets combinen tot tipus d’activitats, des de les més divertides, com estes que veuen, fins d’altres que incorporen l’aprenentatge. Este primer dia d’escola estival ha comptat amb la presència del nou alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i de la regidora de cultura, Maria Rallo.

En total, vora 50 xiquets s’han matriculat a l’Escola d’Estiu de Morella, una xifra que a pesar de ser un tant inferior a la de l’any passat, permet desenvolupar este servei sense problemes.

Rocio Pedro i Andrea Fonollosa són les dos monitores que s’encarreguen de la supervisió dels alumnes durant este juliol. Dos xiques que ja tenen experiència en esta escola.

La major part de les activitats d’esta escola estival tenen lloc al Col·legi Verge de Vallivana de Morella. El pati exterior i el triangle són els dos espais que centren la major part de l’acció. Però a banda de comptar amb el centre educatiu, els menuts també gaudeixen de diferents eixides que els porten a l’Alameda o al Centre Jaume I.

Cançons amb coreografies, jocs i tallers. Tot allò que entretinga als menuts és benvingut a l’Escola d’Estiu. Ells, pel que sembla, assimilen ben ràpid tot allò que les monitores els ensenyen. A pesar de ser este el primer dia de l’Escola, l’ambient que ací es respira els agrada molt.

Més informació: |