L’escola d’estiu de Vilafranca inicia nova temporada

comarquesnord.cat . Vilafranca . dijous, 5 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

Durant la present setmana s’ha posat en marxa a Vilafranca una nova edició de l’Escola d’Estiu, que es desenvolupa durant tot el mes de Juliol. Una vegada acabat el curs escolar 2011-2012 arranca l’Escola d’Estiu que comptarà amb més de 90 alumnes i 6 monitors, més un altre en pràctiques. Destaca l’increment de xiquets apuntats per a l’activitat en aquest 2012.

En la nostra visita a l’Escola d’Estiu ens hem trobat amb una classe pràctica de seguretat vial. Al Poliesportiu de Vilafranca, seu de l’Escola d’Estiu, s’instal·lava un circuit per on els menuts havien de conduir les seues bicicletes, fent cas de les senyals de tràfic (amb passos per a peatons, rotondes, cedes al pas, senyals d’stop…) i fent cas a les indicacions dels ‘guardies’ situats a punts estratègics. Un altre dels grups feia també classes de seguretat vial al pati de les escoles.

Durant la setmana s’han vingut desenvolupant diferents visites a horts de Vilafranca. I a més, s’ha cedit un espai situat junt al Poliesportiu amb 4 jardins, on s’han plantat diferents arbres. Els menuts s’encarreguen de regar els arbres dels diferents hortets, dedicats a la primavera, estiu, tardor i hivern. Tal i com es feia l’any passat es dedica cadascuna de les cinc setmanes a un tema diferent. Aquesta està sent dedicada als ‘Horts’.

L’Escola d’Estiu de Vilafranca compta amb gran acceptació entre els menuts i permet també conciliar la vida laboral dels pares i mares amb les jornades de vacances dels xiquets i xiquetes. Pablo Andrés, cap dels monitors de l’Escola d’Estiu ens explica el funcionament de l’activitat.

Als menuts també els agrada fer excursions per conèixer a fons zones de Vilafranca i anar a la piscina. De fet, l’Escola d’Estiu te prevista la visita a la piscina durant tres matins al llarg de la setmana.

En aquestos moments, l’Escola d’Estiu s’ha iniciat amb 65 alumnes, encara que a les properes setmanes el nombre d’assistents s’espera que supere els 90. Hi han diferents opcions per apuntar-se a l’Escola d’Estiu i hi han molts pares i mares que han preferit que els seus xiquets assisteixquen a les tres darreres setmanes.

La diversió per als més menuts de Vilafranca està garantida amb aquesta nova edició de l’Escola d’Estiu. Durant tots els matins del mes de Juliol, de dilluns a divendres, el Poliesportiu de Vilafranca acull una cita imprescible que permet als xiquets i xiquetes, divertir-se, aprendre coses noves i conviure amb altres menuts amb els que, en alguns casos, no solen compartir el seu dia a dia.

Més informació: |