Debuten els equips que faltaven en la tercera jornada del futbito

comarquesnord.cat . Els Ports . divendres, 6 de juliol de 2012 .

El primer encontre, que enfrontava als Quintos 2012 i als Porxes, deixaria un voluminós resultat de 2-9 per als de la xocolateria. La primera part va estar molt equilibrada, els Quintos obririen el marcador amb un gol de Sergi. Encara que, prompte els Porxes s’endinsarien en el partit creant molt de perill a la porteria rival i aconseguirien la remuntada abans del descans, deixant l’electrònic 1-2. Durant tota la segona part va dominar la xocolateria que obtindria 7 gols deixant una gran diferència al resultat final.

Per part dels Quintos 2012 marcaria Sergi els 2 gols, mentre per part dels Porxes marcarien Rubén i Javi tres gols cadascú, dos gols de Josele i un de Pepe. Els punts d’aquest partit serien cinc per a Rubén de la Xocolateria i tres per a Sergi dels Quintos.

El segon partit enfrontava al Mas de Ferré contra el Restaurant Blanca. Partit molt ajustat en els darrers minuts que deixava un resultat de 3-4 per als segons. Blanca eixiria molt concentrat, l’equip atacava amb superioritat i la recompensa del gol no tardaria en arribar. Al minut dos Blanca ja dominava el marcador i obtindria una diferència de 3-0.

Tot pareixia estar controlat per Blanca però la represa va ser sorprenent. Els del Mas de Ferré van eixir amb moltes ganes i no donaven el partit per perdut. L’encontre s’anava igualant i l’abundància de faltes va donar al Mas de Ferré l’oportunitat de llaçar un doble penal quan perdien per un sol gol de diferència. Javierete s’encarregaria de transformar-lo i empatar el partit. Finalment, Mario, del Restaurant Blanca, donaria la victòria al seu equip en un contraatac.

Els golejadors serien, per part del Mas de Ferré, Javierete amb dos gols i Torre el Pozo amb un. De l’equip de Blanca marcarien tres gols Mario i un Esteban. Pel que fa al millor jugador, es van repartir cinc punts per a Mario de Blanca i tres per a Javierete del Mas de Ferré.

Amb aquestos resultats, la classificació del grup A queda amb un triple empat a tres punts del Bis, l’Sporting Cabrillas Portell i Blanca. Al grup B també es dóna aquest cas. Hi ha tres equips empatats amb una victòria. Aquests són, Teleasis, Els Porxes i Carnisseria Esther.

Una vegada finalitzada la setmana i jugat tots els equips es comença a veure com pot desenvolupar-se el XXIIé Ciutat de Morella. Al llarg de la setmana s’han vist partits i resultats de tot tipus que fan preveure que es tractarà d’un interessant campionat amb emoció fins al final.

El dimarts de la setmana vinent tornarà el campionat amb el partit de les 22:15 que enfrontarà al Bis contra El Pub i Teleasis contra la Coope al de les 23:15.