El col·lectiu artístic Arraïls presenta l’obra ‘Arrels’ a l’Antiga Fàbrica Noguera

comarquesnord.cat . Beseit . divendres, 6 de juliol de 2012 .
Etiquetes: , , ,

Les instal·lacions de l’Antiga Fàbrica Noguera de Beseit van acollir el divendres 6 de juliol la presentació de l’obra col·lectiva ‘Arrels’, del col·lectiu artístic Arraïls. Aquest col·lectiu, integrat per diversos artistes del Matarranya, va presentar aquest projecte, que integra obres de pintura, collage, escultura i fotografia i que es podrà visitar fins al pròxim 30 d’agost a l’espai expositiu de Beseit.

Segons va explicar Ersi Samará, artista i directora de l’Antiga Fàbrica Noguera, l’estrena “va anar molt bé, va venir molta gent, l’exposició va despertar molt d’interès i s’ho mereix perquè és una exposició molt variada i molt interessant”. La mostra acull obres d’artistes del Matarranya o assentats aquí i que integren el col·lectiu ‘Arrels’, com són Ana Carreras, Ángel Vilamajó, Emilia Carbó, la mateixa Ersi Samará, Esther Galdón, Esther Hofmann, Francesca Calaf, Francesca Payeras, Ingrid Tusell, José Manuel Aragonés, Laia Vaquer, Hugo Roglán, Lluís Ribalta Coma-Cros, Mike, Mónica Naudín, Monique van Rossum, i Silvia Sanmiquel.

La directora de l’Antiga Fàbrica Noguera va afegir que “la varietat, la diversitat de les obres exposades va ser una constant que va comentar molt la gent” en la inauguració, i “el fet que sigui una exposició col·lectiva crida l’atenció”. A més, “que siguin artistes d’aquí ho converteix en un valor afegit”. De fet, el col·lectiu integra diversos artistes i diverses vessants estilístiques, com per exemple l’escultura en diverses disciplines, la pintura i el dibuix, el collage o la fotografia.

Més informació: | | |