La portada del Notícies: “Rhamsés Ripollés, nou alcalde de Morella”

setmanari d'informació comarcal Notícies . 6 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

Aquest divendres ix al carrer un nou número del setmanari d’informació comarcal Notícies. En portada, l’arribada a l’alcaldia de Rhamsés Ripollés, amb un resum dels plens que han suposat la renúncia de Ximo Puig i l’accés del jove morellà al front de l’ajuntament de la ciutat.

En pàgines interiors, primers dies d’activitat del nou alcalde de Morella, amb visites al Centre de Dia o a l’Escola d’Estiu o les presentacions del 53 Sexenni per diferents ciutats. El 30 aniversari de l’aprovació de l’Estatut d’Autonomia de la Comunitat Valenciana i la seua celebració al Teatre Municipal de Morella, amb parlaments de Joan Lerma o Ximo Puig; la visita dels majors a la Planta de Tractament de Residus de Cervera o l’obertura de les piscines de Vilafranca.

La Fira de Desenvolu- pament Rural Sostenible de Cinctorres també ocupa un espai del Setmanari, junt a la Festa de l’Esport, les audicions fi de curs de l’Escola de Música o el triomf de la Selecció Espanyola a l’Eurocopa. Tanca la revista, una imatge del final del lip-dub que promocionarà les festes sexennals. Acompanya a la publicació la fulla del camp.

Més informació: |