Tot preparat a Vilafranca per a la festa de Sant Cristòfol

comarquesnord.cat . Vilafranca . divendres, 6 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

A Vilafranca ja està tot a punt perquè aquest cap de setmana es visque la festa de Sant Cristòfol. Els majorals han preparat un complet programa d’activitats que s’iniciarà demà dissabte amb un multitudinari dinar. Tots els que s’han volgut apuntar participaran en un àpat carregat de regals i sortejos. A la tarda començarà el corro de vaques de la ramaderia de Miguel Parejo de Cabanes.

El Ball Pla s’avança a dissabte per la vesprada, a partir de les 20.30h. Per la nit s’embolarà un bou de la ramaderia de Miguel Parejo i després la festa està assegurada amb l’orquestra La Secta i una discoteca mòbil al Parador de Festes. El diumenge serà el dia dedicat al sant. La programació començarà amb la processó des de la Plaça d’En Blasc fins a l’ermita del Llosar. Allà se celebrarà una missa i després de l’acte religiós els majorals convidaran a tots a un “vermut”.

Després es beneiran els vehicles i s’iniciarà la processó d’automòbils pels carrers de la localitat. Per la vesprada, a la plaça de bous, tindrà lloc el popular concurs de “La Cagada del Manso”, que arriba per primera vegada a Vilafranca. La jornada es tancarà amb el Corro de Vaques de la ramaderia La Espuela, de l’Alcora. Durant el descans de les vaques tindrà lloc un bou embolat infantil.

Més informació: |