El número 1547 marxarà al Carib gràcies a Els Ports Ràdio

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 8 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

Un trocet del Carib ha vingut a Morella este cap de setmana amb la festa del Carib dels Ports Ràdio. Enguany el carrer de la Plaça ha sigut l’escenari. La bon hora de la nit del dissabte va permetre passar una amena vetllada a les terrasses dels bars i restaurants. Un ambient molt estival que es refrescava amb una de les begudes més típiques del Carib, els mojitos.

La música va vindre de la mà del grup Mamajuana y las Arepas Latinas, un conjunt que amenitzaria la jornada amb cançons que barrejaven el castellà i el valencià. Melodies fàcils que convidaven a ser cantades i ballades pels assistents.

. El 1547
El punt i final a la nit caribenya vindria amb el sorteig del viatge per a dues persones a les platges del Carib. Les boles van composar el número guanyador, el 1547, repartit pel Faixero de Cinctorres. Els afortunats han de passar per la seu de Comunicacions dels Ports per recollir el val abans del 22 de juliol, dia en el qual caduquen les paperetes. Recorden, el número guanyador ha sigut el 1547.

Més informació: