“Un relleu anhelat”

Joan Carles Marcobal . 8 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

Uns minuts abans de les 19.30 h del passat dissabte Ximo Puig deixava de ser alcalde de Morella. Eren exactament les 19.55 quan Rhamsés Ripollès prometia el càrrec de nou primer edil de la localitat. Pel títol que he posat hom pot pensar que me n’alegro de que Ximo ja no sigue alcalde. No, no és això. És més, el que m’agradaria és que aquesta dimissió s’hagués presentat fa quatre anys. Però bé, els designis dels partits polítics són inescrutables i, com bé diu la dita, mai no és tard si la benaurança arriba.

Si Puig abandonara l’alcaldia per qualsevol altre motiu pot ser el meu sentiment seria un altre però se’n va per ser secretari general del PSPV i (me toco el cap per tocar fusta) tant de bo futur president de la Generalitat. El meu sentiment també en seria un altre si al darrera de Ximo no hi hagués garantia. No és el cas.

El treball demostrat per Rhamsés fins dissabte com a regidor i el seu primer discurs com alcalde, junt el gran equip que l’acompanya, ens fan saber que Morella i el seu futur, com fins la passada setmana, estan en bones mans. Les paraules de sensatesa i compromís del nou alcalde seran les d’un jove però no les d’un novençà. Una altra cosa serà com els pugue canviar la vida a tots dos però com deia m’agüela quan un bou agafava un torero: ‘pa’ que se posaven! Una altra agüela emocionada al mirar al net manifestava: ‘alguna cosa haurem de sentir que no volem’. Pot ser. És més, quasi bé segur. Però tranquil·la Dora, segur que n’escoltaràs moltes més que t’ompliran d’orgull.

Més informació: |