50.000 euros menys per a les Festes de Vilafranca

comarquesnord.cat . Vilafranca . dilluns, 9 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

Al ple del mes de Juliol, celebrat aquest dilluns a Vilafranca, l’Ajuntament ha aprovat el pressupost per a les Festes 2012 que ascendeix a la quantitat de 132.600 euros. La Comissió 2012 ha reduit en més de 50.000 euros el pressupost per a les festes, respecte a anys anteriors, sent conscient de la difícil situació econòmica per la que s’està atravessant.

A la sessió es parlava primerament de les ajudes al fons de compensació previstes en el marc del pla eòlic de la Comunitat Valenciana per a l’exercici 2012.

Al quart punt de la sessió es debatria al voltant dels diferents acords adoptats al Consell Escolar Municipal en el que participa la Regidora d’Educació, Teresa García. Uns acords que es centren en els retalls que està patint l’educació i en diferents reivindicacions que es fan des de Vilafranca.

L’Ajuntament de Vilafranca decidia també al ple ordinari de Juliol el canvi de data del ple ordinari d’Agost, ja que el segon dilluns del mes coincideix amb la setmana de les Festes Patronals. Es decidia per unanimitat fixar-lo per al dijous 30 d’Agost.

En aquesta sessió plenària també es presentaven dues mocions. La primera era per part del grup socialista, demanant la presència de l’equip d’expedició del Document Nacional d’Identitat a Vilafranca. Habitualment es desplaçava cada 2 anys al municipi però ara porta temps sense fer-ho i hi ha molta demanda entre els veïns.

La segona de les mocions es presentaria de manera conjunta entre el PSPV-PSOE i Plataforma per Vilafranca-Compromís, tractant al voltant de la gestió dels montes públics i privats de Vilafranca.

Amb els decrets de l’Alcaldia, el Despatx Extraordinari i els precs i preguntes es tancava aquesta sessió ordinària del mes de Juliol de l’Ajuntament de Vilafranca.

Més informació: |