Morella dissenya el Pla de Seguretat i Trànsit del 53 Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . dimarts, 10 de juliol de 2012 .
Etiquetes: , ,

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, i el regidor de governació, Ernest Blanch, han mantingut una reunió amb els membres de la Policia Local per a dissenyar el Pla de Seguretat i Trànsit del 53 Sexenni. Esta trobada és prèvia a la què mantindrà el cap de la Policia amb la Guàrdia Civil, durant esta setmana, i a la pròxima Junta Local de Seguretat que s’ha sol·licitat al Subdelegat del Govern a Castelló i, que s’espera que es produïsca abans de que finalitze el mes de juliol.

El Pla de Seguretat i Trànsit serà semblant al què es va dissenyar i va coordinar fa sis anys i que es va mantindre durant la celebració de l’Anunci, el passat mes d’agost. El primer edil morellà destaca que “tenim una àmplia experiència en la planificació i organització dels dispositius de seguretat i trànsit en les festes sexennals i el pla serà semblant al què es va dur a terme el passat any”. A més, indicava que “el principal objectiu és que no es generen retencions en la N-232 i dotar als visitants d’un bon servei de transport públic per a accedir del párquing al nucli urbà de la localitat”. En este sentit, afegia que “el passat any ja va haver-hi una gran coordinació i servei i es van complir tots els objectius. Per això, esperem que en les pròximes reunions de coordinació amb altres administracions s’aprove el pla que estem dissenyant”.

Cal recordar que Morella espera rebre prop de 200.000 visitants, entre els dies 16 i 27 d’agost, dates en què se celebra el Sexenni. Per això, el dispositiu de seguretat i de trànsit compta amb la implicació de les Forces i Cossos de Seguretat de l’Estat, la Policia Autonòmica i la Local. Durant els dies del Sexenni, Morella estarà peatonalitzada i els visitants que accedisquen a la ciutat hauran d’aparcar en els llocs d’estacionament habilitats en els afores. Des del Barri Hostal Nou, s’habilitarà un servei de transport públic per a accedir fins a Sant Miquel. Respecte a l’accés dels veïns de la localitat, s’utilitzaran els dispositius habituals de Resident i Transeünt, que s’empren al llarg de l’any.
Finalment, indicar que la Brigada Municipal està treballant durant estos dies per a condicionar les zones que s’habilitaran per a l’aparcament.

Més informació: | |