El campus Seal Esport s’instal·la als Ports

comarquesnord.cat . Forcall . dimecres, 11 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

Per sisé any consecutiu, el Campus de Futbol Seal Sport ha tornat a la nostra comarca per tal d’oferir als més menuts una alternativa d’oci durant les vacances d’estiu. Este campus combina la tècnica esportiva amb l’aprenentatge de valors mitjançant les diferents activitats que es proposen. Enguany, la crisi econòmica ha tingut un efecte negatiu en esta proposta jove i el nombre de xiquets matriculats s’ha reduït de forma considerable. Si l’any passat es comptava amb un total de 35 xiquets inscrits, enguany el nombre ha baixat fins als 22.

Les edats dels participants del Seal Sport solen anar dels 6 als 16 anys. Enguany els monitors estan contents perquè la major part dels futbolistes no supera els 10 anys. Una edat molt apropiada per assentar unes bones bases futbolístiques que després empraran durant la resta de la seua vida.

El campus proposa 10 sessions d’entrenaments, amb protagonisme absolut per al futbol. Des dels calfaments fins als partits. Els menuts aprenen tot allò que envolta el món d’este esport de masses.

I a més del futbol, moltes altres propostes completen el Seal Sport. Xerrades al voltant dels valors de l’esport o també al voltant de temàtiques interessants per als menuts, com poden ser l’alimentació correcta o la bona higiene d’un esportista. A més, també es porten a terme carreres d’orientació, gimcanes, i torneigs de tennis taula o de Play Station. Tot per tal que no càpiga l’avorriment.

Des del Seal Sport es posa l’exemple d’un gran futbolista que va començar des de baix i que ara fa unes setmanes aconseguia guanyar la Champions amb el seu equip, el Chelsea. Oriol Romeu, participant del Campus fa ja algunes edicions com a ponent en una xerrada, és un futbolista a seguir pels joves que ara s’entrenen.

Molts d’estos joves futbolistes a ben segur tornaran a repetir experiència l’any vinent en un campus que es consolida a la comarca dels Ports. Els entrenadors que estan al front del Seal Sport també esperen tornar l’any vinent amb el que seria la setena edició del campus.

Més informació: |