El PP denuncia que l’escola infantil de Morella no és gratuïta

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 11 de juliol de 2012 . 1 comentari
Etiquetes: , ,

La gratuïtat de l’Escola Infantil de Morella torna a ser notícia. El Partit Popular de la ciutat ha enviat un comunicat acusant de mentir a la regidora d’educació per que fa a la gratuïtat d’este servei. El portaveu popular, Guillermo Sangüesa, ha acusat a Maria Rallo de mentir als veïns.

Assegura que des de la regidoria de Cultura i Educació s’ha remés una carta als usuaris de l’escola infantil municipal confirmant, fins en dues ocasions, la gratuïtat del servei, a pesar d’exigir als pares el pagament de 50 euros en concepte, segons Sangüesa, de matrícula. El líder dels populars ha acusat a la regidora d’enganyar als morellans, perquè segons ha afirmat, no és coherent dir a través d’una carta que l’escola és gratuïta i seguidament adjuntar una sol·licitud d’inscripció en la qual es demana el pagament de 50 euros.

Des del Partit Popular de Morella consideren que l’equip de govern pretén justificar esta mentida indicant que el pagament dels 50 euros és un mecanisme per a planificar el curs i que s’inverteix en material. Segons Guillermo Sangüesa, per tal de planificar el curs seria suficient en realitzar un seguiment de les inscripcions de l’escola infantil presentades en el registre de l’Ajuntament.

Fa un any, des de l’equip de govern de Morella ja es va explicar esta mesura dels 50 euros i semblava que la situació estava normalitzada. Ara, la polèmica torna a girar al voltant de l’escola infantil municipal, un servei molt necessari per a aquelles famílies que necessiten compaginar la vida laboral amb la familiar.

Més informació: | |

1 comentari

  1. Pareix una notícia de El Mundo Today