L’Ajuntament de Morella mantindrà la gratuïtat de l’Escola Infantil, a pesar de la crisi


Etiquetes:

L’Ajuntament de Morella ha obert el termini d’inscripció per al curs 2012-2013 de l’Escola Infantil. Un servei al qual es poden inscriure xiquets i xiquetes d’entre un i tres anys i que tornarà a ser gratuït. El curs escolar començarà en el mes de setembre i s’allargarà fins al de juliol.

La regidora d’educació, María Rallo, destaca que “l’Escola Infantil és un element de col·laboració amb les famílies i de cohesió entre els morellans i morellanes i, a pesar de la crisi, tornarem a apostar per la gratuïtat del servei” A més, afegeix que “ hem de prioritzar les ajudes de caràcter social en l’educació i l’Escola Infantil suposa un estalvi per a les famílies de Morella d’uns 5.000 euros a l’any, respecte als preus que es paguen en les guarderies de distints punts de la província”

Per a formalitzar la matrícula per al curs 2012/2013, els pares deuran d’abonar 50 euros en les oficines municipals. Un pagament que servirà per a tindre una previsió real d’alumnes, realitzar així l’estimació de professors necessaris i millorar el material de l’Escola. Després, es mantindrà la gratuïtat del servei durant tot el curs que es desenvoluparà des de setembre fins a juliol. L’Escola Infantil ha comptat enguany amb prop de 30 alumnes, número que dóna una idea de la importància social d’este servei. A més, cal recordar que en el mes de juliol, les famílies també compten amb un servei semblant a l’Escola Infantil en l’ajuda en la conciliació laboral, com és l’Escola d’Estiu. Un espai per als més menuts que sol comptar cada estiu amb més de 40 alumnes, millorant l’aprenentatge i la formació dels xiquets i xiquetes, i creant llocs de treball de monitores durant la duració de l’Escola.

Més informació: