Teleasis i El Pub guanyen en la 4a jornada del Ciutat de Morella

comarquesnord.cat . Morella . dimecres, 11 de juliol de 2012 .

La quarta jornada del Ciutat de Morella deixava dos partits molt diferents. Al primer, El Pub guanyaria 2-1 al Bis, en un partit intens i emocionant fins al final. La primera part ve ser de màxima igualtat, les ocasions es repetien sense acabar de trobar porteria. El Marcador el va obrir Dídac per al Pub. En una posició que no és l’habitual, el del Pub entraria al segon pal i marcaria sense que el porter poguera fer més. 1-0 acabava la primera part sense un clar dominador del partit.

A la represa seguia, sobretot, la intensitat defensiva per part dels dos equips. Mentre els del Bis intentaven aprofitar la qualitat del seu davanter, al Pub les ajudes en defensa tractaven d’anular-la. El 2-0 arribaria en aquesta meitat quan Jordi robaria la pilota i muntaria el contraatac. David Gil pararia el xut que li va caure a Àngel, el qual va marcar a porta buida. En una falta a la bora de l’àrea Guillermo aconseguiria acurtar distancies per al Bis quan encara quedaven 10 minuts. Al final del partit el Bis atacava la porteria rival, sobretot en els últims minuts, on van provar de marcar utilitzant el porter-jugador. Però el marcador no es mouria.

Quant als golejadors, van marcar per al Pub Dídac i Àngel, mentre que per al Bis ho faria Guillermo. Els punts per a millor jugador del torneig van ser 5 per a Marcos, del Pub i 3 per a Guillermo del Bis.

El segon partit enfrontava a Teleasis amb la Coope. Aquest partit va ser més desigual, acabaria 5-0 per a Teleasis. La primera part d’aquest va ser de respecte i igualtat absoluta. El partit es desenvolupava al mig del camp. Hi havia intercanvi d’ocasions per a ambdós equips, però no pareixia que el marcador anara a moure’s. Al final de la primera part faria gol Puig ,per a Teleasis, trencant el 0-0.

La segona part canviaria, Teleasis dominava i tenia la pilota, mentre la Coope defensava amb intensitat i sortia a la contra, encara que sempre es trobava amb el porter. En els primers cinc minuts de la segona part Teleasis faria dos gols que deixarien malparada la Coope, la qual no reaccionaria. Finalment, Teleasis marcaria dos gols més dixant el resultat de 5-0.

Els golejadors d’aquest partit van ser dos d’Aicart i un de Puig, Josema i Fuster de Teleasis. Respecte al millor jugador del Campionat, van anar 5 punts per a Puig de Teleasis i 3 per a Tequillo de la Coope.