Blanca guanya a Portell i lidera el Grup A

comarquesnord.cat . Morella . dijous, 12 de juliol de 2012 .

El Primer partit enfrontava a la Carnisseria Esther front als Quintos. Els de Cinctorres guanyarien per 5-7 en un partit bastant ajustat. S’avançarien els Quintos en els primers minuts del partit amb un gol des de la seva porteria. Poc de temps tardaria Carnisseria Esther en reaccionar i els gols es donarien en ambdós porteries. La segona part va seguir en la mateixa línia. Tant els Quintos com els de la Carnisseria atacaven la porteria rival amb moltes ocasions. Els cinctorrans estarien més encertats de cara a porta i posaven una diferència a l’electrònic que els Quintos no podrien igualar. Als últims minuts els Quintos ho intentarien amb intensitat però sense obtindre resultat. Els gols del partit serien, per part de la Carnisseria Esther, dos de David i un de Marc, Adrià, Delfín, Sergi i Rampy en pròpia porteria. Dels quintos els gols els farien Sergi tres i un Escribano i Marc. Els punts de millor jugador serien 5 per a Escribano dels Quintos i 3 per a David de la Carnisseria Esther.

El segon partit donaria més que igualtat, la sorpresa de la victòria de Blanca front a Sporting Cabrillas Portell per 3-2. El partit començava sense intensitat i amb respecte per part d’ambdós equips, el marcador romandria immòbil durant, pràcticament, tota la primera part. A falta de 7 segons per a finalitzar aquesta, Blanca va posar el primer gol. A la represa Portell sortia amb intensitat i uns grans minuts de Chillida farien capgirar el marcador als primers minuts de la segona part. El 2-1 d’avantatge portellà duraria quasi tota la segona part. Als últims 5 minuts de partit Blanca aconseguia remuntar i guanyar el partit. Els portellans intentaven aprofitar els pocs segons que quedaven sense èxit, encara que no va faltar molt per a empatar, ja que el porter va intervindre en l’última jugada impedint l’empat. De Sporting Cabrillas Portell marcarien Albalat i Albert un gol, del Restaurant Blanca en faria dos Raul i un Ibáñez. Pel que fa al millor jugador, obtindrien Raúl de Restaurant Blanca 5 punts i Chillida de Portell 3.