Victòria de Porxes i El Pub

comarquesnord.cat . Morella . divendres, 13 de juliol de 2012 .

La 6a jornada del XXII Ciutat de Morella va deixar dos partits molt desiguals i amb abundància de gols. El primer partit de la nit enfrontaria a la Coope contra Els Porxes. Aquest deixava un resultat de 3-6 per als de la xocolateria, que van dominar al llarg de l’encontre. La primera part va ser, fins i tot, fàcil per a Porxes. La Coope no aconseguia fer-se amb la pilota i havia de defensar el constant atac dels rivals. Porxes es trobaven molt còmodes i al descans la diferència al marcador reflectia un abundant 4-0.

La segona part va canviar de tònica, encara que Porxes dominava, la Coope estava més encertada de cara a porteria. Els de la cooperativa marcarien tres gols en aquesta meitat, que no valdrien per igualar el partit.

Marcarien, per part dels Porxes, dos gols Josele i un Pepe, Javi, Arnau i Pablo. Pel que fa a la Coope, dos de Jonathan i un de Balta. Quant als punts per a millor jugador, 5 punts serien per a Josele de Porxes i 3 per a Jonathan de la Coope.

El segon partit tampoc va oferir molta emoció. Aquest enfrontava El Pub contra el Mas de Ferre, deixant un resultat de 11-3. El Pub va dominar des del començament del partit i en la primera jugada ja va tenir una clara ocasió de gol. Les ocasions d’aquests es repetirien durant tot el partit, encara que el Mas de Ferré intentava frenar els atacs sense èxit.

A la segona meitat es va repetir el guió de la primera. El Mas de Ferré jugava amb el seu davanter intentant l’u contra u i reduir distàncies. El Pub estava molt concentrat en defensa i va mantindre la seva porteria a zero durant molts minuts. A la recta final del partit els gols es donarien en ambdós porteries reflectint el resultat final de 11-3.

Els gols del Pub serien quatre de Moles, tres de Carles i un de Monfort, Ángel, Fàbregas i Rubén, mentre per al Mas de Ferré en faria dos Torre el Pozo i un Torre. Els punts anirien 5 a Moles del Pub i 3 per a Torre el Pozo del Mas de Ferré.