“Martina de Rogativa”, properament estarà de Sexenni

comarquesnord.cat . Morella . dissabte, 14 de juliol de 2012 .
Etiquetes: , , , ,

La Sala de Justícia s’omplia de gom a gom per tal de conèixer una publicació molt arrelada a Morella. Es tracta del conte infantil “Martina de Rogativa”, escrit per Julià Pastor i il·lustrat per Sagrario Martínez. Grans i menuts es mesclaven en esta sala gòtica de l’Ajuntament per tal de vore l’aspecte d’una xiqueta que els explicaria moltes coses al voltant de les tradicions de la seua ciutat. Amb este primer llibre, Martina s’endinsa en la rogativa, però en els propers dies es presentarà un altre on, a través dels seus ulls, sabrem més al voltant de les festes sexennals. L’acte de presentació del llibre comptava amb la presència de l’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, dels dos autors i també del representant de l’empresa editora de l’obra, Jorge Querol. Tots quatre van tractar d’apropar el que ha sigut un somni de molts mesos de treball i que ara s’havia convertit en una realitat. Text i imatge combinen d’una forma molt apropiada per als més menuts, principal destinatari d’esta publicació.

Esta publicació explica d’una forma amena als més menuts tots els secrets de la Rogativa de Morella i es complementa amb un llibre de pintar.

La signatura dels llibres per part dels autors posava punt i final al naixement oficial d’una publicació que tindrà la seua continuïtat. El proper dia 13 d’agost es presentarà un altre conte d’estes característiques que portarà a la mateixa protagonista a conéixer els detalls del Sexenni.

Més informació: | | | |