20 anys del cos de Bombers Voluntaris dels Ports

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 15 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

El cos de bombers voluntaris dels Ports ha celebrat el seu 20 aniversari. Amb motiu d’aquesta celebració han fet una exposició que recull els anys d’història del Parc de bombers comarcal dels Ports. En aquesta apareixen fotografies i diferents vestuaris i material característics dels bombers.

La mostra fotogràfica recull el pas del temps d’aquests així com la evolució del parc i les diferents tasques en les quals els bombers de la comarca han intervingut, com poden ser els incendis o nevades, així com el control del foc a Sant Antoni. També queda plasmat el canvi d’ubicació del parc des del seu inici fins a l’actualitat.

Segons comentava Pep Grau, cap del cos de bombers, hi ha una gran quantitat d’imatges , sobretot dels últims anys. Per aquest motiu s’ha fet una tria per tal de que es puguen veure aquelles que resumeixin millor la història del parc comarcal. A més es poden contemplar alguns reculls de premsa amb els bombers com a protagonistes.

En l’exposició es poden veure diferents utensilis i material que els bombers utilitzen en les seues actuacions. Uniformes diferents depenent de les tasques que realitzen. A més, també compta amb una serie de vehicles en miniatura característics d’aquesta professió.

Més informació: