Morella llança més aplicacions per a promocionar el Sexenni a través de les xarxes socials

comarquesnord.cat . Morella . diumenge, 15 de juliol de 2012 .
Etiquetes: ,

Morella continua ficada de ple en la campanya promocional del 53 Sexenni. A un mes escàs de la celebració de les principals festes que tenen lloc en la localitat de sis en sis anys, les accions de difusió d’este esdeveniment s’intensifiquen. Per això, el consistori continua combinant la difusió per mitjans convencionals i a través de les xarxes socials. En el dia d’avui, a falta de 31 dies per al Sexenni, el consistori ha llançat dos ferramentes per a promocionar estes festes a través de les fotografies: l’incloure la xapa del Sexenni en la fotografia de perfil i compartir una imatge de portada que seguix la línia dissenyada per a les distintes promocions.

La regidora de turisme, Maria Rallo, afirma que “el Sexenni és una festa que fem entre tots els morellans i morellanes i, gràcies a les xarxes socials, ara també podem promocionar-la entre tots i totes”. En els pròxims dies, també es duran a terme altres iniciatives, com la instal·lació d’un photocall en el Convent de Sant Francesc que permetrà als visitants al castell promocionar el Sexenni compartint les seues fotografies.

Tal com explica Rallo, “l’objectiu d’enguany és millorar l’eficiència en les accions promocions i aconseguir que el Sexenni arribe a més gent, invertint menys recursos econòmics”. D’una banda, estan les xicotetes presentacions en llocs pròxims, per a arribar als mitjans de comunicació i promocionar les principals festes amb un cost reduït, les trobades d’Oficines de turisme o les accions de márqueting directe, que es realitzaran a València i Castelló, en els pròxims dies. D’un altre, s’han intentat potenciar les accions en les xarxes socials, per a fer arribar les festes al nombre més gran possible de llocs.

Més informació: |