Els Ports té representació al PP provincial amb Amela, Medina i Querol

comarquesnord.cat . Castelló . dilluns, 16 de juliol de 2012 .
Etiquetes: , ,

Dissabte el Partit Popular de Castelló celebrava el seu 13è congrés, en el qual Javier Moliner era proclamat president provincial amb un 97,63% dels vots. El nou líder ha volgut tindre present Morella en el seu equip, escollint a José Agustín Amela com a vocal del Comitè Executiu Provincial junt a Fran Medina i Miguel Ángel Querol que formaran part de la Junta Directiva Provincial.

La resta de la comarca també tindrà representació en el Partit Popular de Castelló. Tots els alcaldes populars dels Ports han sigut nomenats vocals de la junta directiva; l’alcalde de Portell, Álvaro Ferrer és el nou coordinador comarcal; i Vicente Marín, actual portaveu del PP a Vilafranca, és ara adjunt al coordinador comarcal.

Diversos militants del PP i de Noves Generacions de la ciutat van estar presents en este congrés, segons ells, “molt profitós i positiu”, ja que afirmen tindre unes bones percepcions de cara al futur de la nostra comarca. Amb este congrés, Carlos Fabra diu adéu després de 22 anys com a president, amb un discurs reivindicatiu però sobretot emotiu, agraint a tots els militants la confiança dipositada en ell durant tot este temps.

Més informació: | |