L’oli i el cabrit del Matarranya van estar presents en el menú de la boda d’Andrés Iniesta

comarquesnord.cat . Matarranya . dilluns, 16 de juliol de 2012 .
Etiquetes:

La boda de l’any ha tingut sabor matarranyenc. I mai millor dit. Perquè el casament que van protagonitzar el passat diumenge 8 de juliol Andrés Iniesta i Anna Ortiz en el castell de Tamarit (Tarragona) va comptar amb detalls culinaris vinguts des del Matarranya. Així ho va explicar Eduard Agell, resident al Matarranya des de fa un parell d’anys i fundador de Christian’s Service, empresa que s’ha encarregat del casament de l’any. Una boda en la que han estat presents alguns dels esportistes més influents del planeta.

Segons va detallar Agell, “del Matarranya hi va haver l’oli i, sens dubte, el cabrit, perquè de segon plat al menú hi va haver cabrit”. Agell va afegir també que els convidats “saben que estem aquí, i a veure si algun dia ens venen a visitar. Tanmateix, els hem convidat”. Pel que fa al casament, Agell va dir que “va ser un casament molt maco, es va endarrerir una mica la cerimònia al Castell de Tamarit perquè faltava una de les iaies”, i Iniesta també esperava a Messi (que venia de l’Argentina) o Guardiola (del Nova York).

. Molt de seguiment

El fundador de Christian’s Service, Eduard Agell, va explicar que la cerimònia va anar molt bé. “Era impressionant veure la quantitat de gent que hi havia a la muntanya de fora”. I després de la cerimònia, “amb els busos que van anar al Mas d’en Ros, semblava la Volta Ciclista”. Va ser “una festa molt maca, molt distingida, i un casament que demostra com són: dins del luxe hi havia molta senzillesa”. Per la part de l’organització, va dir que “estem molt agraïts a tota la gent que ha col·laborat, perquè és un acte de molta responsabilitat”.

Ara, que “siguin molt feliços i que tornin a guanyar títols”, va manifestar Agell, que no va amagar la gran responsabilitat de fer un esdeveniment d’aquestes característiques. “Hem hagut de treballar molts aspectes: el tema de la seguretat, el casament, els autobusos fins al castell, el control de les aigües que no hi hagués sabotatge…” o fins i tot va haver gent que va intentar accedir pel senzill fet de que “eren fans i volien un autògraf”. Agell tampoc va amagar la satisfacció de que “et donin aquesta confiança”.

. Vindre al Matarranya

Eduard Agell va apuntar que “l’empresa que vaig fundar ara fa 25 anys està habituada” a esdeveniments d’aquestes característiques, i “esperem que molt en breu, a la província de Terol i en especial al Matarranya, puguem portar la nostra empresa per poder, amb la gent que ens doni confiança, fer actes socials i casament a partir del pròxim any”.

Més informació: